2 HARI 1 MALAM : ROYAL BELUM TASIK TEMENGGOR

.

.

.

.

Percutian Bebas Telefon 2H 1M

Telefon hanya untuk ambik gambar je !!

Best !!!

.

.

.

.

Dari Sungai Ruok tu je jeti dah tak jauh dah

Dalam sejam je

Tak boleh berkasut / selipar ya dalam houseboat ni..

.

.

.

.

.

.

.

.

Kalau sesiapa yang nak buat booking sendiri untuk house boat ni

Boleh contact Abang Joe ni

.

.

.

.

Kalau tak nak pakej house boat pun boleh

Nak mancing , camping ..

.

.

.

.

Dalam Tasik Temenggor ni

Sangat dalam

.

.

.

.

.

.

.

.

 

‘ Bila kau suruh orang lain ambikkan gambar kau ….’

Senget benget !!

Ni siapa ntah ambikkan . Bukan Dak Iyra

Dak Iyra dah pandai Rule Of Third .

.

.

.

.

Selamat mendarat di Jeti Pulau Banding dalam pukul 5 gitu

.

.

.

.

Bilik kat depan tu lah tempat kami melepak duduk baring menikmati pemandangan

.

.

.

.

Boat house sebelah yang kecik sikit

Rupa-rupanya rakit buluh tu dok diheret bawah boathouse …

.

.

.

.

Ok

Satu group photo please !!

.

.

.

.

Ini lah pakej yang kami ambik ..

.

.

.

.

Bye Tasik Temenggor !!

Memang saya nak datang lagi nanti.

Tak nak trekking sebab sama je kan..

Just nak lepak makan tiu=dur dalam house boat ..

.

.

.

Kalau nak bermewah-mewahan.

Ada boat house yang mewah

RM 17000 satu house boat

Untuk 20 orang ..

.

.

.

.

Next ??

Taman Negara ?

Tasik Kenyir ?

🙂

.

.

.

.

 

Advertisements