Category Archive: SAYA

PINTU B KL SENTRAL

. . . . Pintu B KL Sentral Hantar Abang Long jalan-jalan cuti sekolah .. Naik keretapi Senandung Sutera Naik keretapi malam , pergi USS main sana sini , malam tu balik semula… Continue reading

KETERUJAAN

. . . . “Jangan kau patahkan hati seseorang yang berlindung kepadamu, jika kamu telah memberinya tempat berlindung”. Ungkapan Zainudin kepada Hayati Wayang 48 jam Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck Boleh nengok ulang… Continue reading

WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS ….

. . . . Satu gambar daripada kamera saya yang membuat saya paku … ternganga … . . . Dia tanya saya Cuti Sekolah ni tak cuti ke ? Cuti .. Lepas cuti… Continue reading

MILO AIS KAKAK …

  . . . . Dua hari sebelumnya Saya warning BudakLast Kakak nak balik dua hari lagi tau!! ” Kakak jangan lah balik !! Siapa nak jaga saya nanti !? Saya sayang Kakak… Continue reading

HOT AIR BALLOON PUTRAJAYA 2014

. . . . Hari akhir esok Datang pagi-pagi ( dan petang-petang ) kalau nak nengok belon !!  

JIRAN SEBELAH RUMAH

  . . . . . . . . . .     . . . . . . Ada intelligent species tak kat CNN ni…? Hellooo…. Hellooooo……? . . .  

TERIMAKASIH WAK JAN !!!

. . . . Pertama kali dapat poskad dalam abad ini…! Pos kad dari Ho Chin Minh City Saya pernah hantar poskad dari Toraja , untuk Dak Anash , setahun dulu Sampai ke… Continue reading

DUNIA KAMERA JANUARI 2014

. . . . . . . . . . Tang menulis sepatah dua kata-kata tu yang buat tergaru-garujanggutalaalaadatapitakada maka garu kepala… . . . .

PENCURI !!!

. . . . Gambar dari blog saya telah digunakan oleh mereka ini tanpa pengetahuan dan kebenaran saya .. . . Dalam artikel Focus: The divide that need not be By KHAIRUL ANUAR… Continue reading

MASALAH SAYA …

. . . . *googled* . . . . . . . . . . . . . *googled* . . . . . .

KARANGAN BERTAJUK ‘ BATU 5 MM ‘

. . . . Pada satu petang Ahad Sambil guling-guling nengok TV Tiba-tiba rasa sakit Sakit yang sampai nak guling-guling tahan sakit. [ Orang kata .. sakit yang ke-2 tersakit selepas sakit nak… Continue reading