PULAU TUBA : PAKEJ PULAU TUBA : TUBA BEACH RESORT

.

.

.

.

Ok

Saya dah cerita sebelum ini bagaimana jika hendak ke Pulau Tuba

DIY

Ini mari saya cerita macamana nak pergi sana kalau jenis yang tak suka buat DIY dan jenis malas nak pikir itu ini book sana sini

Kita ambik Pakej …

Ada pakej dari Tuba Beach Resort ..

 

Ok sangat-sangat pakej-pakej nya ..

Kalau kita orang tahu ada pakej gini … Kita orang dah ambik dah …

.

.

.

.

Ni sedang elok je untuk kita orang tiga orang hari tu ..

.

.

.

.

Kalau nak day tour pun ada ..

.

.

.

.

Untuk pakej keluarga

.

.

.

.

Atau Family Day …

 

.

.

.

.

Antara aktiviti yang kita orang tak sempat nak buat hari tu ..

.

.

.

.

Berseronok-seronok ….

.

.

.

.

Mencari bronok

.

.

.

.

Buat kerabu bronok …

.

.

.

.

Menangkul ketam nipah

.

.

.

.

Yang bestnya ..

Dari balkoni je !!!

.

.

.

.

Masak sweet sour ..

Pehhhh …

.

.

.

.’

Yang ni sempat ..

Mencari kepah ..

.

.

.

.

.

.

.

.

Island hopping

.

.

.

.

Jernihnya airnya !

.

.

.

.

Bird watching ..

Menghendap helang

.

.

.

.

Dan main pantai !!!

.

.

.

.

This slideshow requires JavaScript.

.

.

.

.

 

Advertisements