ARCH @ DATARAN MERDEKA

.

.

.

.

Jom masuk sana !!

Ada ekon !!

Ketua Rombongan kata ..

Bukan Perpustakaan ni..

Kat sebelah dia tapi ..

11

.

.

.

Masuk ARCH Kuala Lumpur ..

Kuala Lumpur City Gallery

Kena beli tiket sekarang ni ..

RM 5

Boleh guna RM 5 harga kat tiket tu untuk beli barang / makan kat cafe dia nanti

Boleh guna , walaupun beli barang harga RM 6

Kan ada tempat yang tak ikhlas kalau offer gitu kan ..?

Boleh guna kupon tu .. tapi bila harga barang melebihi sekian sekian..

Ni tak ..

Kita orang beli key chain RM 6

So

Bayar RM 1 je..

Jom masuk !

Sejukkkk !!
2

.

.

.

Ada pameran batik ..

Kat ruang lapang / court yard bangunan ni

Cantik !!

3

.

.

.

Atas bawah kiri kana ada batik .

4

.

.

.

Ada budak gedik tak mau masuk sini..

Kenapa ?!

7

.

.

.

Ni ha sebabnya !!

Kecik je pon !!

Kain je pon !!

Tu pun dia tak berani nak datang dekat ! je pon !!

5

.

.

.

Jom aa

Jom aaa..

Comel la cicak ni !!!

6

.

.

.

Jom naik tingkat atas !

8

.

.

.

Masih berlangsung teater MUD ini

Best !

Pergi lah nengok!

9

.

.

.

Degil betul lah Dak GB ni !!

Temanya adalah ‘ kena tunjuk gigi ‘ !!!

Tak ikut tema betul lahhh !!

10

.

.

.

Kalau datang sini , pastikan masuk satu bilik Audio Visual yang sangat best dan cantik kat tingkat satu tu !

13

.

.

.

Cerita tentang Bandaraya Kuala Lumpur

14

.

.

.

Ini diorama bangunan-bangunan lama di Kuala itu

15

.

.

.

Master craftsman in action

16

.

.

.

17

.

.

.

18

.

.

.

Ok

Setakat kawasan ni je boleh ambik gambar ..

Lepas ni tak boleh ..

19

.

.

.

Dah ..

Jom balik !

Tahun depan 31 Ogos .. kita ke Dataran lagi

InsyaAllah

20

.

.

.

.

Advertisements