THE END …..

.

.

.

.

Kerana kali terakhir ia di Malaysia

Nak jugak nengok

Tak kira !!! Nak jugak !

Err …. Kejadian tahun lepas .. Baru ada roh nak mengupload dan menaip ….

Tiket untuk 3 hari

Pergi dua hari ..

Hari pertama Kakak Iyra dia bawak …

.

.

.

.

Tidak di Grandstand

View masih best tapi !

.

.

.

.

 

Hampir 180 darjah trek depan mata ..

.

.

.

.

Pengakhiran hari mengira kapal terbang mendarat

.

.

.

.

.

.

.

.

Acceptance Good Will.

Name Of The Keeper Of The Gates Of Heaven

.

.

.

.

Hari ke2

Jem yang lahanat keliling Sepang !!

Tensi semua orang

Race dah nak mula tapi masih di jalanan

Dah siap-siap beli tiket untuk parking tapi sampai je ke designated parking area boleh pulak lahanatnya penuh ..

Apa guna beli online awal-awal ??!! Di baginya jugak kat kereta yang ‘ walk in ‘ parking …

Mulalah hangin

Alhamdulillah kat depan nya sikit boleh jugak parkir

Kena simpan tiket ni ..

Sejarah …

Saya dan Abang Long memang kaki race F1 ni …

.

.

.

.

Hari yang redup …

Boleh duduk bawah bumbung atau kat luar ni

Dah siap-siap bawak alas , makanan , minuman segala bagai ..

Makanan kat situ malah .. Berger rm 10 gitu .. Dah lah Q nya sebatu panjangnya …

.

.

.

.

Radio tu dibeli few years back . Khas untuk F1 .

Boleh je guna untuk radio biasa lepas tu tapi

Tapi sangat lah peliknya komentarnya yang dalam Bahasa Melayu . Nampak sangat dia tak reti sangat pasal race ni ..

.

.

.

.

Depan tu ada skrin besar .

Ok lah .. Tak lah terpinga-pinga sangat tak tahu apa cuma nampak kereta berdesup depan mata je

Lepas tahun yang depa slowkan bunyi enjin kereta , dah tak thrill sangat dah .. Kurang feel … gegor dari bunyi dan enjin kereta tu dah kurang feel nya ….

.

.

.

.

Kami berdoa agar hari hujan !!!

:))

Barulah best race !!

.

.

.

.

Bila pulak ada driver dari South Africa ni ??!! :))

Beria kibor bendera !!

.

.

.

.

Yup ..

4 th time World Champion !!!!!

.

.

.

.

Tahun ni InsyaAllah kita ke Singapura lah pulak …

Tu yang terdekat …

.

.

.

.

Bye Litar F1 Sepang !!

We had good times here !!

.

.

.

.

Sedih lah pulak …

.

.

.

.

The geng

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements