7th PUTRAJAYA INTERNATIONAL HOT AIR BALLOON FIESTA 2015 [ II ] : #myballoonfiesta

.

.

.

.

Ahad

Pergi lagi

Gigih ..

Memang gigih ..

Dah alang-alang bangun pagi .. Pergi je lah kan..

Pagi ni ada blimp

Rupa-rupanya kecik je kipas untuk blimp tu !

IMG_5403

.

.

.

Bye blimp !!

IMG_5400

.

.

.

Pagi ni saya ke tepian Masjid Besi pulak

Wassap kawan tu .. Tak jadik datang ..

Tengah piknik tepian sungai .. 🙂

IMG_5406

.

.

.

IMG_5407

.

.

.

Lebih kurang je dengan shot tahun lepas ..

IMG_5412

.

.

.

Untung aaa ada awek nama Asma …

IMG_5418

.

.

.

Jalan udara yang jem!!

IMG_5424

.

.

.

Dia main acah-acah lagi!!

IMG_5428

.

.

.

Woi !!

Pandang sini la!!!

IMG_5431

.

.

.

IMG_5433

.

.

.

Ha!!

Pusing pun!!!!!!

IMG_5437

.

.

.

Ada satu famili kat sebelah kita orang ..

Baru sampai

Belon dah habis terbang kat sana

Mak famili tu kata ..

Tak pe .. nanti pukul 9 nanti semua belon terbang balik ke sini .. kat anak-anak dia ..

Kahkahkahhhhhhh !!

Kak oi !! Tak pernahnya belon tu terbang balik ke sini kakkk !!

Tahun depan .. Datang pukul 7 pagi ya!!

IMG_5438

.

.

.

Pagi ni Si Van Gogh boleh terbang !!

Yeay !!

Akhirnya !!

IMG_5446

.

.

.

IMG_5447

.

.

.

IMG_5450

.

.

.

Right  timing !!

IMG_5455

.

.

.

IMG_5457

.

.

.

Budak ni last sekali terbang

IMG_5459

.

.

.

Bye Pingu !!

IMG_5468

.

.

.

Habis menembak ..

Jalan-jalan cari makan

Cari ayaq ni sebenarnya ..

Tak jumpa

Belum sampai lagi

Awai sangat

8

.

.

.

9.

.

.

Masa kami nak balik..

Ramai lah yang baru datang ..

Bawak anak kecik , anak besar , atok , nenek

Sampai Putrajaya pukul 9 lah tapi

Kesiannnn hampa budak-budak tu ..

Ada yang siap make up punya lah vogue ..

Nak nengok belon..

Tahun depan datang pukul 7 ya dek non..

Tak payah make up make up ..

.

Ada lah lain-lain aktiviti kat sana ..

Boleh lah ..

Tapi dah nama Hot Air Balloon Festival , kalau tak ada belonnya ..hapa pekdahnya ..

Tethered balloon ada  .. Q panjang satu kilometer ..

.

Tahun depan akan pergi lagi

Insya Allah

.

.

.

.

Advertisements