4. HOTEL SMOKEHOUSE CAMERON HIGHLANDS

.

.

.

.

Singgah sekejap kat tepi Padang Golf  Tanah Rata

Mencari Hotel Smoke House

Ada restoren dalam hotel tu

Dengar-dengarnya .. scone nya sedap..

Dengan beramai-ramai gini , nak ‘ fine dining ‘.. ?

Lupakan laahhh ….

IMG_1756

.

.

.

Agaknya..

Kat Cameron ni..

Campak je benih..

Tinggal seminggu

Terus tumbuh eh..?

IMG_1809

.

.

.

Ada feeling-feeling nak bergambor dekat pondok telefon merah London tu ?

IMG_1746

.

.

.

Dan kat depan hotel lama yang cantik ni ?

IMG_1757

.

.

.

Lupakan keh ..!

‘ Patrons Only ‘

Pekerja dekat situ dengan sopannya melarang sesiapa yang nak masuk untuk bergambar

IMG_1758

.

.

.

Biliknya ..

Dalam rm 300 lebih ke rm 700 semalam

IMG_1761

.

.

.

IMG_1752

.

.

.

IMG_1753.

.

.

Satu port yang cantik untuk bergambar

Ada satu pergola kat seberang jalan depan hotel tu ..

IMG_1780

.

.

.

IMG_1781

.

.

.

IMG_1791

.

.

.

IMG_1813

 

.

.

.

Seriously …..

Semak sungguh pikiran bila start je masuk dalam kereta dan mula memandu kat Cameron ni ..

Jem!!

Ni kami pergi masa bukan cuti umum dan cuti sekolah..

Kalau berani .. datang lah masa cuti sekolah !!

Jem tahap * rasa nak keluar kereta dan jalan kaki lagi cepat sampai!! *

IMG_1814

.

.

.

.

 

Advertisements