2014 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX

.

.

.

.

Alhamdulillah

Tahun ni dapat lagi tiket..

29-3-14

Lambat sikit dapat tiketnya

Kalau takk.. qualifying pun kami pergi !

1

 

.

.

.

Bawak DakAbangLong..

Punyalah dia suka!!

Impian tercapai!

Suruh buat apa pun dia rela

Suruh jadik model saya pun sangat dia rela

Kalau takk.. jangan harrap dia nak bergambar!

2

 

.

.

.

Apesal sepesen je dia senyum ..?!

Cerita sampingan..

Saya di klinik..

Bawak BudakKecik dan BudakRock

Ada patient nampak..

Dia tanya..

Anak Doktor kan ..?

Ha ah ..

Saya tanya .. Mana tau ..?

Dia kata ..

Saya selalu nampak BudakKecik tu kat blog..

Hahh !!.. Saya tak pernah beritau dia saya ada blog tapi!

3

 

.

.

.

People shots..

Car shots .. saya rasa saya malas nak ambik tahun ni

Dan sebab lens saya ada pada DakAbangLong

Yang sangat teruja nak guna kamera baru dan sibuk rakam video sana sini masa tu..

4

 

.

.

.

5

 

.

.

.

Exhibit ini cool

Kita boleh slide box tu ke kiri kanan kereta tu

Boleh nampak isi dalam kereta laju itu

6

.

.

.

7

 

.

.

.

Sedihlah bila nengok ini..

8

 

.

.

.

 

Saya boleh rasa keterujaan dia hari tu.

Macam saya masa mula-mula datang sini nengok race ni dulu

Rasa nak melompat!

9

 

.

.

.

7x World Champion

Hero saya dan dia

#KeepFightingMichael

Dengar-dengarnya dia dah mula sedar sikit .. dah in out of coma..

10

 

.

.

.

So sad of what happened to him..

I have been his fan and then tifosi since he was in Benetton lagi.

11

 

.

.

.

12

 

.

.

.

The tifosi

Saya ada bendera itu!

Lupa letak kat mana…  😦

13

 

 

.

.

.

Mereka ni pun best jugak ..

14

 

.

.

.

15

 

.

.

.

Panning semua ke laut!

Dulu..

Kacang je panning ni

Sekarang ..

Dah hilang dah skill tu..

16

 

.

.

.

Ala..

Kalau tak pandai buat panning pun..

Yang pandai Fotoshop ..

Edit je .. jadikkan panning tu guna Fotoshop ..

Saya tak

Saya tak reti ..

17

 

.

.

.

18

.

.

.

19

 

.

.

.

20

 

.

.

.

21

 

.

.

.

22

 

.

.

.

23

 

.

.

.

24
.

.

.

25

.

.

.

26

.

.

.

Akhirnya..

Turun dari Tower tu..

Duduk atas rumput..

Kat tengah-tengah laman

Sambil makan Mozza Beger 15 hinggit satu

Nengok kat skrin besar !

Lagi puas ..!

y

 

.

.

Setiap kali balik dari Race

Setiap kalilah tu kata..

Last time pergi..

Tak mo pergi lagi

Nengok depan TV lagi best!

Tapi

Bila dapat tiket ..

Melompat-lompat pergi!!!!

.

.

.

.

Pasca Nota:

Tahun ni

Bunyi kereta adalah sangat tak best!

Tak kuat macam selalu!!

[ Macam ‘pondan’ je bunyi !! ]

Tak payah pakai ear plug pun!!!

Tak best aaaaa!!!!!

Tak ada bunyi!!

We Want Noise !!!

.

.

.

.

 

Advertisements