SINGAPURA : UNIVERSAL STUDIO III : THE LOST WORLD : FAR FAR AWAY : MADAGASKAR

.

.

.

.

Next !!

Seterusnya..

Jurassic Park !

Dah siap-siap beli poncho oren dan merah di Giant!!

Nak naik Jurassik Park Rapids Adventure!

IMG_4244.

.

.

Nengok-nengok ..

Waiting time .. 30 minit..

Berlagak .. Tak mo naik dulu …  Lama laaa waiting time ! .. kita gi tempat lain dulu laaaaa..

Pergi tempat lain.. datang balik .. Waiting Time dah jadik 1jam 20 minit..

Balik ke pangkal jalan .. datang balik lepas parade .. Waiting Time 50 minit ..

Waiting punya waiting .. dah hampir depan .. ride tak boleh naik dah.. something happen .. rosak sikit ..

Pumyalah %^&^**((&99 !!!

* Simpan balik poncho oren kuning dalam beg *

Tapi depa bagi sorang satu Express Pass .. yang kita boleh guna sesuka hati kat mana pun.. boleh masuk Express Lane..

IMG_4243.

.

.

IMG_4289.

.

.

Ada si Velociraptor ni..

Boleh bergambar..

Beratur [ lagi !! ]

Sepuluh duapuluh orang je boleh..

IMG_4298.

.

.

Bagi yang tak mo basah kat ride tu..

Boleh aje beli poncho kat sini

SD4 satu

2014-01-18 18.09.36

.

.

.

Gi Water Would dulu ahh..

Show dia pukul 12 tengahari , 3 pm dan 5:30 pm

IMG_4329

.

.

.

Besar set nya!

* Sambil keluarkan balik poncho oren dan merah dari dalam beg ]

2014-01-18 14.52.29

.

.

.

IMG_4331

.

.

.

Dan duduk kat kerusi kaler biru

Sebab ..

Kerusi Biru [ dijamin akan basah .. dan mungkin kuyup ]

Kerusi Hijau [ mungkin akan basah sikit-sikit ]

Kerusi Coklat [ dijamin kering ]

Tak fun aaa kalau tak join the fun kannn!!?

Kami duduk kat kawasan Kerusi Biru

Hambik kau !!!

Nak sangat basah kann!!

Kena sembur dengan senapang air kat kepala !!

.

.

Best shownya !!

Ada letup-letup ! Ada air sana sini !

Ada tetiba kapal terbang meluncur masuk dalam set !

Gambar je tak ada sebab kamera dah nyorok dalam poncho !

2014-01-18 14.48.44

.

.

.

Jom ke Far Far Away !

IMG_4302.

.

.

IMG_4293.

.

.

.

.

.

IMG_4309.

.

.

IMG_4310.

.

.

Masuk Shrek 4D Adventure

IMG_4312.

.

.

IMG_4313.

.

.

IMG_4318.

.

.

Q pendek je..

Sekali masuk dalam !

Maik aih !

Beribu lemon!

Don wori ..

Theatre nya besar !

IMG_4320.

.

.

Tiga ekor babi dalam kotak ..

Sini best !

3D + 1D

3D yang biasa yang buat kita nak capai telinga Donkey tu bila haaachumm merata

Plus 1D sekeliling kita.. hingus Donkey merecik keliling kita!!

Cool! Cheh !!

Bawak budak-budak best!

Mak Budak pun kata best!

.

.

Far Far Away pun ada restoren Halal

Kat Friar dan Goldilocks..

IMG_4325.

.

.

Jalan stret lagi ..

Jumpa Madagaskar..

IMG_4363.

.

.

IMG_4366.

.

.

Saya ajak AbangLong naik

Cheh !

Dia kata !

Budak-budak punya lah !!!!!!

Alohhhhhhh….

Bayar tiket mahal-mahal naik je lah kannnnn!!?

IMG_4357.

.

.

IMG_4362

.

.

.

Boleh jumpa menatang-menatang ni kat sini..

Ada King Julien

IMG_4337.

.

.

IMG_4343.

.

.

IMG_4349.

.

.

King Julien’s Beach Party-Go-Around macam best je!

IMG_4353.

.

.

Rupa-rupanya..

Merry Go Round je!!

So ..

Kalau bawak budak-budak bawah 122 cm .. Masuk je kat main street tu , yang kat Hollywood tu..

Konar kiri ..

Jumpa Madagaskar ni dulu..

Banyak ride untuk budak-budak !

IMG_4356.

.

.

IMG_4369.

.

Ada satu restoren Halal kat Madagaskar ni..

Marty’s Casa Del Wild Food Court

.

.

Okeh..

Selesai cerita semua attraction

Best !

Best gila ba** (*&%%%( !!!!

Berbaloi beli Kertas A4 Termahal tu!!

.

.

Esok sambung cerita parade..

.

.

.

.’

.

.

Advertisements