RED BULL AIR RACE PUTRAJAYA 2014

 

.

.

.

.

Berhenti sat pasal Bromo

[ memori kad tak bawak ]

Minggu dulu

Tak paham pun macamana depa race

Tak paham point dapat tang mana

Pertama kali nak try pergi nengok

Recce dan recce kat google map

Nampak macam best je kalau pergi kat area Cyberjaya tu

Yang kat anak panah merah kat gambar ni tu..

1

 

.

.

.

 

Dekat tiketpro yang jual tiket on-line tu tak ada pun kata ada jual tiket untuk kawasan ni..

Assume boleh lah masuk sesuka hati!!

Kami pun redah ke sana..

Rupa-rupanya kena kepung , berpagar dah pesisir Tasik Putrajaya ni!

Nak masuk kena bayar

Angkat kening .. tanya seorang mamat kat tepi pagar tu …

Dia kata ..

” Akak kalau beli kat pintu tu RM 25 .. Kalau beli kat saya RM 10 je ”

Nasiblahh bawak BudakRock sorang je!!

2

 

.

.

.

3

 

.

.

.

Seorang pelumba dari Malaysia

Dato Halim Othman

Dahulu Juruterbang Tempur Tentera Udara Diraja Malaysia

Seorang juruterbang KrisSakti

‘ Sakti 1 ‘

He was a former RMAF pilot with wide experience flying the A4 Skyhawk, F5E, MiG 29N and FA-18D Hornet. In his successful tour of duty he received many outstanding awards which one of them was the RMAF Top Gun Award in 1991. In total, Dato’ Halim has clocked almost 4000 flying hours. In terms of flying the EXTRA 300 he had the privilege to train with world class and world champion aerobatic display pilots in the past few years and he is also an outstanding solo display pilot on the EXTRA 300L. Currently, he is the flight test pilot on the Extra 300 and flies at times corporately as Sakti 1.

Apokobondo KrisSakti ??!!

klik << KrisSakti >>

4

 

.

.

.

5

 

.

.

.

6

 

.

.

.

7

 

.

.

.

8

 

.

.

.

9

.

.

.

10

 

.

.

.

11

 

.

.

.

12

 

.

.

Best !!

.

.

.

.

Advertisements